Presenter för hälsan

Finns det något roligare än presenter? Troligtvis inte skulle nog många säga och det är ju som bekant nästan roligare att ge än att få. En present som inte bara är rolig att få utan också nyttig är någon form av present för hälsan. Här kommer några tips på lite olika hälsopresenter.

Skönhetsprodukter

Skönhetsprodukter av olika slag är alldeles utmärkta som presenter, då det är något som garanterat kommer att användas, som till exempel schampo, hudkrämer, lotion eller liknande. Ett bra tips när man köper skönhetsprodukter är att köpa ekologiska sådana, som till exempel naturliga hudkrämer, vilka är skonsamma mot både kroppen och naturen.

Hälsokokbok

Maten och vad vi stoppar är något som alla vet påverkar hälsan i hög utsträckning. Ett bra tips om man vill ge bort en present med hälsotema är att ge bort en kokbok med recept på hälsomat. Idag finns det en hel uppsjö med kokböcker med till exempel 5:2-recept, vegetariska recept och GI-recept med mera att välja mellan.

Träningsprylar

Träning är något av det bästa man kan ägna sig åt om man vill ha en bra hälsa. Av den anledningen kan det vara kul att ge bort någon rolig träningspryl som inspirerar till träning, som till exempel en stegräknare eller en träningsklocka.

Andra träningsprylar att ge i present kan till exempel vara ett hantelset, en träningsmatta, ett par inlines eller varför inte en motionscykel.

Post Navigation