Planera inför ett roligt barnkalas

Ett roligt och fartfyllt barnkalas är en självklarhet för barnen! Från ballonger till tårta, inbjudningskort till banderoller. Det första du kan börja fundera på är vilket tema du vill ha på ditt barnkalas, om det är bal på slottet, Super Mario eller Avengers. Vad som helst fungerar, så länge temaliknande ballonger och tallrikar finns. Allt för att du ska kunna planera, utföra och skapa ett riktigt dunderkalas.

Utför planeringen

Efter att du har listat ut vilket tema som ska vara på kalaset är det dags att börja skicka ut inbjudningskort, beställa ballonger och klura på vilket tårta som ska bakas. Tänk på att göra det som du tycker är gott, eller bjuda in dem som du tycker om att vara med!

Lekar på kalaset

När kalaset sedan ska utföras är det alltid roligt att hitta på olika lekar som drar igång stämningen och som får alla att skratta. Detta kan inkludera allt från sätta svansen på grisen till en gammal, hederlig femkamp. Även detta är bra att planera, så du vet vilket material som behövs och om ni ska göra det före eller efter efterrätten. Men som sagt, det viktigaste är att gästerna känner sig välkomnade!

Post Navigation