Personliga presenter

Att få en väldigt personlig present kan ofta vara höjdpunkten på födelsedagen, bröllopsdagen eller liknande. Men det är inte alltid så enkelt att komma på något som passar. Det är ju trots allt varför vi uppskattar när andra önskar sig väldigt specifika saker. Men här kommer ett par tips på personliga presenter man kan ge bort.

En fototavla

Har man ett foto som betyder väldigt för någon annan mycket kan det vara roligt att ta detta foto och förstora upp det till tavelstorlek. För att detta ska se snyggt ut behöver det nästan vara ett digitalfoto och man ska ha kvar original filen. Denna kan man sedan ladda upp till utvalda butiker på nätet som sedan gör om det till exempelvis en canvastavla.

Egna hantverk

Alla har ju inte lärt sig ett hantverk de kan använda för att skapa unika och vackra ting. Men det är inte alltid ett krav för att få något sådant. Man kan hitta många på nätet som skapa sådana ting åt en efter beskrivningar eller bilder. Se bara till att vara ute i god tid så personen i fråga hinner skapa och skicka den innan dagen gått förbi.

Post Navigation