Perfekta kalaset

Att ordna det perfekta kalaset behöver inte vara allt för påfrestande utan det kan göras med mycket enkla medel. Mycket för att det blir perfekt är för att det är en perfekt blandning av människor, stora som små. Det är de som gör festen till vad den blir. Förvisso så behövs det en viss planering ändå för att man ska ha något att äta och några roliga aktiviteter under festen.

Planering är A och O inför ett kalas, utan en planering så kommer man att känna sig nervös inför och under kalaset. Att skriva ner vad man behöver kan vara en bra grej till att börja med, inköpslistan kan se olika ut från kalas till kalas och är det frågan om ett barnkalas så är ju ballonger och serpentiner ett klassiskt inslag som festartiklar. Man bör fundera på om man ska använda vanligt porslin eller om man ska köpa engångsartiklar för att slippa disk efteråt. Det kan vara skönt att slippa det för en gång skull.

Musik hör till på kalas, och nu mer så kan du sätta ihop en egen spotifylista eller söka på Spotify och se om man hittar någon fräck spellista som passar på kalaset. Anpassa musiken efter de gäster som kommer på kalaset, det går också att man kan lämna in önskemål på musik som man vill ska spelas så kan man lägga till den allt under festens gång. Ett roligt inslag när den låten man önskat spelas. Röj undan i vardagsrummet eller någon annan plats så att det finns utrymme för dans för den som vill upp och stuffa en stund till musiken.

Post Navigation