Överraskningar

Att fylla år är som bekant väldigt trevligt och inte bara för jubilaren själv utan också för de som skall fira henne eller honom. Att göra något lite extra utöver det vanliga för någon som fyller år är alltid kul. Här följer några tips på vad man kan göra.

En riktigt bra överraskning för någon som fyller år är en upplevelse i någon form. Är födelsedagsgrisen i fråga intresserad av bilar kanske man kan ge vederbörande i present att köra sportbil, racingbil eller varför inte gokart. En färd med luftballong är också ett bra alternativ och definitivt även något som den firade kommer att komma ihåg eftersom en ballongfärd är en ganska speciell upplevelse.

FlygresaEn helkväll på stan är en riktig klassiker vad gäller överraskningar, men väl så uppskattad och rolig. Kanske börjar man med champagne utomhus i naturen, förutsatt att vädret tillåter vill säga. Därefter kanske man fortsätter med en riktig supé på någon lyxig restaurang innan man fortsätter ut i natten. Ett alternativ under en helkväll på stan är att man är med på någon typ av provning, som till exempel vinprovning, whiskyprovning eller varför inte chokladprovning.

Vill man slå på stort vad gäller överraskning är en resa givetvis det ultimata. En överraskningsresa är som regel något som är ganska oväntat och framför allt om det handlar om en längre resa utomlands till någon storstad eller varför inte något tropiskt resmål. Vad gäller överraskningsresa kan man lugnt säga att ju mer desto bättre.

En annan bra överraskning är att ta med den som ska firas på någon konsert eller idrottsevenemang och helst då med favoritbandet eller favoritlaget eller varför inte en teaterföreställning eller musikal.

Post Navigation