Ordna med en möhippa

En möhippa är något av det roligaste med bröllop, förutom själva bröllopet då. Om du är den som fått uppdraget att arrangera möhippan så kan vi ge lite tips. Det kan till exempel vara en ide att börja med att bestämma vilket tema ni ska ha. När du bestämt temat så är det dags att börja planera.

Saker att tänka på

Om du tänker arrangera möhippan hemma så bestäm först vilka dekorationer du behöver. Gör en lista och sök på nätet för det du kan behöva finns online. Då slipper du springa runt i affärer och jaga efter prylarna. Beställ hem det du behöver och gå vidare till nästa steg. Mat och dryck är såklart jätteviktigt på en möhippa. Tänk på att inte servera rätter som lätt kan spillas.

Underhållning och presenter

På en möhippa kan det vara kul att ha lite spel och aktiviteter förberedda. Du kan till exempel länka dem till själva temat. Kolla igen på nätet efter roliga detaljer som du kan använda i lekarna som olika bordsspel, maskeradkläder och peruker. Tänk också på att bruden är dagens viktigaste person så se till att köpa gåvor till henne som passar hennes personlighet och intressen. Sedan är det bara att festa loss!

Post Navigation