Har du alla julklappar köpta?

Julen är i antågande och det är hög tid att börja planera julklappsinköpen. Har du köpt alla julklappar? I så fall så kan du klicka dig vidare till nästa artikel. För dig som inte har det eller i alla fall påbörjat så vill vi ge dig tips på julklappar i denna artikel.

Bra att tänka på

Det kan vara bra att tänka på när och om man lägger beställningar från onlinebutiker att det är ett par dagars upp till en veckas leveranstid nu när julen drar igång så ju tidigare du beställer desto bättre och säkrare är det att du hinner få din beställning innan jul. Det är som med det mesta här i livet, det gäller att planera. I ju godare tid du är med att lägga dina beställningar för årets julklappar desto bättre är det. Om du hittar något extra så kan du köpa detta och använda nästkommande ju. Då gäller det att gömma det på ett bra ställe och komma ihåg det.

Vårt bästa tips

Vi tror att detta är vårt bästa tips då det kommer till julklappar till den yngre generationen. Det går att köpa Duplo till de allra yngsta och Lego till de som är lite äldre. Idag så finns det massor med byggsatser att välja mellan och det kan vara allt från Old Trafford, Manchester Uniteds hemma arena till  Star Wars och dinosaurier man kan bygga av sitt lego. Att bygga med Lego så får hjärna arbeta och man tränar upp sin motorik. Man får också träna på sitt tålamod då man bygger något som kanske känns lite extra svårt.

Den stora överraskning

Så klart så finns det massor med andra leksaker som kan köpas som julklapp. Se till så att barnen när de börjar kunna skriva att de gör sina önskelistor. Då får man en hum om vad de önskar sig och har ett intresse av. Nu behöver man ju inte köpa allt som står på önskelistan utan man kan plocka ut några ur listan och komplettera med något annat som kan bli en stor överraskning. Det ska vara en blandning av både hårda och mjuka paket. Nödvändiga och de som de kan leka med.

Tills nästa år

Se till att börjar med julklappsinköpen tidigare nästa år. Ett bra tips kan vara att köpa julklappar på mellandagsrean så kommer du billigare undan. Lägg in en påminnelse i din digitala kalender var du gömmer dina inköpta paket. Det finns en risk att man glömmer bort om man köper julkalpparna tidigt var man lägger dessa. Men en påminnelse den 23/12 kommande jul så ser du var du lagt alla klappar.

Post Navigation