Bröllopspresenter

Snart är det bröllopshelgen framför andra, pingsthelgen. Många väljer att gifta  just den helgen då det av tradition är en helg man brukar gifta sig. Många gifter sig under andra helger också men försommaren kan ju vara fantastisk om vädret är på brudparets sida. 

Bröllopspresenter till brudparetVad ska man då ge för present till brudparet? Är det ett ungt brudpar som inte bott i egen lägenhet så länge så är hushållsartiklar som  assistenter, stekpannor och sådant säkert välkomna. Om det är så att det är ett par som kanske varit gifta tidigare så har man säkert redan två bohag som ska fösas ihop till ett. Då är inte sådana presenter att föredra.

Resecheckar kan vara ett trevligt alternativ, bröllopsresan ska ju betalas på ett eller annat sätt. Upplevelser är också roliga och trevliga presenter. Det kan vara fråga om en spaweekend eller en tandemhopp i fallskärm. Annat som kan vara kul är en fotobok med bilder tagna på brudparet eller en egentagen bild med snygg ram kan vara en personlig och rolig present till brudparet.

Post Navigation