Att komma förberedd till ett kalas

Att komma väl förberedd till ett kalas vill man ju gärna. Hur man gör det beror ju lite på vilken typ av kalas och vad det är som måste ordnas på förhand. Här tänkte vi ge lite tips på några av de saker att ha iordningställda innan det är dags att dra på festutstyrseln. 

DresscodeRätt klädd

Är det fest så är det fest, och då vill man klä sig rätt för ändamålet, inte lämna något åt slumpen. Från rätt underkläder till rätt skjorta. Snygga underkläder hittar du på Wahlmans. Här finns bra produkter till riktigt bra pris. Nu är det inte alltid strikt klädsel och dresscode på vanliga fester med vänner och bekanta, förvisso, men det är ju härligt att få klä upp sig – och känna sig fin. Är det däremot lite mer officiella sammanhang så kan det vara värt att kolla upp på förhand vad som gäller, så att man väljer rätt.

Exempel på detta kan vara till ett bröllop eller en begravning där män brukar uppmanas använda kostym eller motsvarande plagg. Dessutom så brukar skjort- och slipsfärg ibland vara angivet. Kvinnors motsvarighet är oftast en klänning av något slag.

Stylad och klarStyling

Lite hemstyling kan väl de flesta fixa med, lite vax i håret och smink är väl ingen sak? Det beror såklart lite på vem du frågar, alla har inte samma fallenhet och känsla för stil. Men oavsett, ibland kan det vara härligt att få känna sig lite extra ompysslad, och ha någon som ordnar stilen för sig. Verkar detta tilltalande så kan du boka en tid hos en salong för ändamålet. Vi rekommenderar gärna Attityd, som är en frisörkedja med säte i Örnsköldsvik, men som finns i 11 olika städer runtom i Sverige.

Hos Attityd så kan du inte bara få klippning och färgning, du kan även få andra behandlingar så som makeup, styling och hudvård. Och du, behöver du bara en trimning av håret så går ju det givetvis lika bra!

Är man däremot en fena på styling och hellre vill fixa det själv så kan vi lika varmt rekommendera ett besök hos Bluestore, där du kan hitta bra produkter för styling och andra typer av skönhetsprodukter. Det är en saltvattenspray från Wella, som används för att ge håret lite struktur och strävhet, ungefär som efter en dag på stranden. Kanske tycker du att det blir kletigt och smetigt med att använda vax när du stylar – då har du här en perfekt produkt!

Post Navigation